Kasyna z Blikiem - które faktycznie działają bez problemów?

Autor BlikMistrz · 28 cze 2026
  1. BlikMistrz
    Użytkownik
    28 cze 2026#1

Witam forumowiczów. Jestem fanem Blika i wszędzie gdzie mogę to płacę tym sposobem bo to najszybsze i najwygodniejsze. Niestety w kasynach online to bywa różnie - niektóre mają Blika w ofercie ale jak klikniesz to nie działa, inne w ogóle go nie mają mimo że piszą że obsługują polskie metody płatności.

Próbowałem już kilku kasyn i wszędzie różnie to wygląda. Zależy mi głównie na tym żeby wpłata przez Blika szła natychmiast, bez żadnego opóźnienia, i żeby kasa od razu była na koncie. Nie interesują mnie kasyna gdzie teoretycznie jest Blik ale musisz czekać godzinę aż zaksięgują.

Na podstawie własnych testów ułożyłem sobie ranking kasyn z Blikiem, od najlepszych do tych gdzie były jakieś problemy:

Tak to u mnie wypada od najlepszego:

1. 1.SpinangaSpinanga
      100% up to EUR 500
      35x · EUR 20 · 200
    2. 2.LamabetLamabet
      100% up to USD 500
      35x · USD 20 · 200
    3. 3.CasiniaCasinia
      100% up to EUR 500
      35x · EUR 20 · 200
    4. 4.Mr PachoMr Pacho
      100% up to EUR 750
      35x · EUR 20 · 200
    5. 5.FezbetFezbet
      100% up to EUR 500
      35x · EUR 20 · 200
    6. 6.HappySpinsHappySpins
      200% up to EUR 1,000
      30x · EUR 20
    7. 7.MyStakeMyStake
      300% up to EUR 1,500 across 3 deposits
      30x · EUR 20
    8. 8.HellSpinHellSpin
      100% up to EUR 100 (up to EUR 2,400 total)
      40x · EUR 20 · 150
    9. 9.QbetQbet
      100% up to EUR 100
      35x · EUR 10 · 100
    10. 10.20Bet20Bet
      100% up to EUR 120
      40x · EUR 20 · 120
  2. WrzutowyWujek
    Użytkownik
    28 cze 2026#2

MyStake ma Blika i działa błyskawicznie. Wpisujesz kod, klikasz w aplikacji banku i masz kasę na koncie praktycznie od razu. Robiłem to już ze dwadzieścia razy i zawsze było instant, może raz zajęło minutę ale to i tak szybko.

Co ważne można też wypłacać Blikiem chociaż to trochę dłużej trwa bo muszą zweryfikować. Ale fakt że masz tę opcję to plus.

3. SzybkaWyplata
    Użytkownik
    28 cze 2026#3

Ktoś testował Blika do wypłat? Bo wpłacać to wszyscy pozwalają ale wypłata to już inna bajka. Podobno w niektórych kasyna można wypłacić tym samym co wpłacałeś ale nie wiem czy to faktycznie działa sprawnie.

4. KasjerkaZKrakowa
    Użytkownik
    28 cze 2026#4

Fezbet ma Blika i u mnie działa bez problemu. Wpłacałam już sporo razy i zawsze kodów generowało się prawidłowo. Aplikacja banku otwiera się automatycznie jak klikniesz w Blika na stronie kasyna, musisz tylko potwierdzić kwotę.

Jedno co może być minusem to że nie zawsze Blik jest dostępny, jakby to zależało od pory dnia. Raz widziałam komunikat że metoda tymczasowo niedostępna, ale jak spróbowałam godzinę później to już działało. Może jakieś prace techniczne mieli.

5. OszczednyHazardzista
    Użytkownik
    28 cze 2026#5

Lamabet obsługuje Blika co jest super bo nie muszę mieć karty przy sobie. Sama wpłata jest szybka, kasa leci od razu. Testowałem też wypłatę i tu już było wolniej - zgłosiłem wypłatę na Blika wieczorem a dostałem kasę dopiero po południu następnego dnia. To nadal ok tempo ale nie jest to instant jak wpłata.

6. NiegramNaSzybko
    Użytkownik
    28 cze 2026#6

20Bet wspiera Blika odkąd zaczęli obsługiwać polski rynek. Wpłaty działają szybko ale miałem jeden raz dziwną sytuację - wygenerował mi się kod ale jak wpisałem w banku to wyskoczył błąd. Spróbowałem drugi raz i poszło, może to był problem po stronie banku nie wiem.

Generalnie polecam ale jak coś nie działa to spróbujcie drugi raz zamiast od razu wyciągać kartę.

7. SpokojnaGlowa
    Użytkownik
    28 cze 2026#7

Ja sprawdzałem limity na Bliku i tutaj jest pułapka - większość kasyn ma maksymalną wypłatę przez Blik na poziomie 5000 zł dziennie, co może być problematyczne przy większych wygranych. W MyStake mają wyższy limit ale i tak dla poważniejszych kwot trzeba użyć przelewu tradycyjnego. Czy ktoś sprawdzał jakie są faktyczne limity w kasynach które wymienialiście?

18+ — Hazard wiąże się z ryzykiem — jeśli czujesz, że tracisz kontrolę, skontaktuj się z Anonimowymi Hazardzistami (telefon zaufania 801 889 880).

Forum zawiera linki partnerskie — możemy otrzymać prowizję, jeśli zarejestrujesz się z naszego polecenia, ale nie wpływa to na opinie użytkowników.