20Bet — ile czekaliście na pierwszą wypłatę?

Autor MalutkaWygrana · 22 cze 2026
  1. MalutkaWygrana
    Użytkownik
    22 cze 2026#1

Wygrałam pierwszy raz coś sensownego na 20Bet i wysłałam wypłatę. Ile u was czekaliście na pierwszą? Słyszałam, że pierwsza zawsze najdłużej idzie przez weryfikację.

2. BlikMistrz
    Użytkownik
    22 cze 2026#2

Pierwsza u mnie poszła po dwóch dniach, kolejne już znacznie szybciej. Klucz to od razu wysłać dokumenty, zanim poproszą, wtedy nic nie wisi w próżni.

3. MalutkaWygrana
    Użytkownik
    22 cze 2026#3

Dokumenty wysłane wczoraj, więc chyba dobra droga. Dzięki, trochę mnie uspokoiłeś, bo już widziałam czarne scenariusze.

4. KasynaPrawdy
    Użytkownik
    22 cze 2026#4

Czarne scenariusze oszczędź na kasyna, które faktycznie kombinują. Tu zwykle jest kwestia cierpliwości, a nie złej woli. Ale trzymam kciuki, daj znać, jak dojdzie.

5. MalutkaWygrana
    Użytkownik
    22 cze 2026#5

Doszło! Pierwsza wygrana zawsze smakuje inaczej, chyba kupię sobie z tego powodu coś niepraktycznego.

18+ — Hazard wiąże się z ryzykiem — jeśli czujesz, że tracisz kontrolę, skontaktuj się z Anonimowymi Hazardzistami (telefon zaufania 801 889 880).

Forum zawiera linki partnerskie — możemy otrzymać prowizję, jeśli zarejestrujesz się z naszego polecenia, ale nie wpływa to na opinie użytkowników.